Fulltimers

Heb jij wél een 9-tot-5-mentaliteit?

Mooi, dan zoeken wij jou. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat jij plezier in je baan hebt. Dat je overdag lekker werkt en ’s avonds voldoende tijd hebt voor je privéleven. Voor je gezin bijvoorbeeld, of voor sport, een hobby of gewoon een avondje rust. Want iedereen wordt gelukkig van een goede werk-privé-balans, toch?

Waarom je bij ons fulltime aan de slag wil

  • Je werkt met én voor mooie merken
  • Jouw werkzaamheden zijn elke dag anders
  • Meer of minder uren maken? Wij passen jouw contract aan
  • Mogelijkheden om door te groeien
  • Loyaliteit wordt beloond

Bekijk hier alle fulltime vacatures

Werken met mooie merken

Bij Dynamic Logistics is het werk prettig. Je werkt met schone en lichte producten van mooie merken. Iedereen kan dus bij ons aan de slag. Samen met je collega’s bewaak je de uitstraling van de producten en zorg je ervoor dat deze in optimale conditie ons magazijn verlaten.

Stippel je eigen pad uit

Door je eigen verantwoordelijkheden te bepalen, stippel jij je eigen pad uit. Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan krijg je hier alle ruimte voor. Om een cursus te volgen bijvoorbeeld, of een opleiding. Geen carrièretijger? Ook geen probleem. Zo lang jij het naar je zin hebt, zit je bij ons goed.

Werk aan de winkel

Werken in de productie, ons warehouse of op kantoor? Wij hebben altijd werk voor je! Maar eerst leren we je graag kennen. Dus vertel: wie ben jij?

Kennismaken
Vragen over fulltime werken?
Stel ze gerust aan Carmen!

Maak kennis met ons

Vertel ons iets over jezelf

Unieke kansen
Stel je vraag