Over ons

Dynamic Logistics is al bijna twintig jaar dé logistieke dienstverlener uit de Achterhoek. Welke logistieke uitdaging een klant ook heeft, wij hebben de oplossing in huis.

Finishing touch

Dagelijks werken wij met zo’n 120 eigen medewerkers aan de meest uiteenlopende orders. Door middel van etiketteren, labelen en verpakken maken wij producten klaar voor de verkoop in een winkel of webshop. Ook regelen wij het transport van en naar de afnemer. Je kunt ons dus zien als de laatste halte voordat een product in de winkel komt te liggen. Dat er een representatief product wordt afgeleverd, is voor ons vanzelfsprekend. Onze slogan is niet voor niets ‘Your finishing touch’.

Maar er is meer. Wij helpen bedrijven ook bij orderverwerking, retour-afhandeling en de opslag van voorraad. Door onze krachten te bundelen kunnen wij op vrijwel elke klantvraag flexibel reageren. Dát maakt ons juist zo sterk.

Tevreden medewerkers én tevreden klanten

Als logistieke dienstverlener zijn wij altijd in beweging, maar we weten ook waar we stil bij moeten staan. Bij tevreden medewerkers bijvoorbeeld, want die zijn voor ons nét zo belangrijk als tevreden klanten. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze mensen iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Bijvoorbeeld door flexibele werktijden te bieden, ruimte te geven aan hun ontwikkeling en loyaliteit te belonen.

Wij zijn gevestigd in dé logistieke hotspot van Gelderland: ’s-Heerenberg. Met ruim 4000 m2 aan productieruimte is ons bedrijfspand een opvallende verschijning in het Achterhoekse landschap. Of je nou met de fiets komt of met de auto: er is lekker veel parkeerplek voor de deur.

Zie jij jezelf al bij ons werken?

Bekijk alle vacatures

Stel je vraag