Scholieren

Werktijden afgestemd op jouw lesrooster

Bij Dynamic Logistics ben je aan het juiste adres voor een flexibele bijbaan. Kun je de ene week iets minder werken omdat je proefwerkweek hebt? Geen probleem! Je past je uren eenvoudig aan jouw lesrooster aan. En wil je juist méér uren maken om een extra rondje te geven tijdens het stappen op zaterdag? Dan kom je gewoon wat vaker. Dynamische logistiek, maar ook dynamische werktijden.

5 redenen waarom je deze bijbaan wil

  • Werken op tijden die jou uitkomen
  • Altijd ruimte om meer te werken
  • Echt lekker bijverdienen
  • Afwisselend werk
  • Je werkt aan toffe merken

Check hier wat je gaat verdienen

21+ jaar € 11,45 per uur
20 jaar € 11,45 per uur
19 jaar € 8,77 per uur
18 jaar € 8,77 per uur
17 jaar € 6,59 per uur
16 jaar € 6,59 per uur


De tabel hierboven geeft het brutoloon weer inclusief 8% vakantietoeslag

Bij Dynamic Logistics is het werk prettig. Je werkt met schone en lichte consumentenartikelen, zoals verzorgingsproducten, sportartikelen en fashion van mooie merken. Je hoeft je handen dus niet letterlijk vuil te maken! Wat je precies gaat doen? Denk aan het stickeren en inpakken van artikelen, displays opbouwen of orderpicken in ons magazijn.

Werk aan de winkel

Bij Dynamic Logistics is er altijd voldoende werk in de productie of in ons warehouse. Kom gerust kennismaken met ons, dan kijken we samen welke functie het beste bij jou past. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op. Direct weten wat er kan? Klik op het WhatsApp-icoon en app direct met Carmen.

Fix die bijbaan!
Vragen over een bijbaan?
Stel ze gerust aan Carmen!

Maak kennis met ons

Vertel ons iets over jezelf

Unieke kansen
Stel je vraag