De gezichten achter Dynamic Logistics | Eerko Fissering

19 mei 2022

“Ik heb 23 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt, dus bij Dynamic Logistics moest ik wel even wennen. Niet zozeer door het werk, maar meer de insteek vanuit de organisatie. Ik werkte bij een SW-bedrijf (sociale werkplaats, red.), dus dat is heel anders. Maar ik zat al gauw helemaal op mijn plek. Ik mag nog zes of zeven jaar werken, dus toen ik in mijn omgeving zei dat ik van baan ging veranderen kreeg ik wel wat vragen. Voor mij was het een logische stap. Ik wil vooral plezier hebben in mijn werk en dat heb ik bij Dynamic Logistics zeker. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze”, vertelt Eerko enthousiast.

Mensen-mens

Zijn werkplezier haalt Eerko voornamelijk uit het contact dat hij heeft met zijn klanten. “Ik ben er hele dagen mee bezig, mijn telefoon staat altijd aan. Dat weten klanten en dat wordt gewaardeerd. Dat vind ik ook erg leuk om te doen. Dus een opgave is dat zeker niet”, zegt Eerko lachend. “Ik ben een echt mensen-mens en misschien ook wel van de oude stempel. Ik ga graag met mensen het gesprek aan, vind het prettig om mensen in de ogen te kijken. Je bouwt dan echt een relatie op met een klant en dat is voor beide partijen heel prettig samenwerken.”

Transparant systeem

“Waarom klanten graag samenwerken met Dynamic Logistics, vraag je? Ik denk dat dat vooral komt door de mensen die hier werken, daarnaast zijn de lijnen kort én bieden we kwaliteit. We kunnen de klant echt ontzorgen. Van in-, om- en verpakken tot het regelen van retouren en de logistiek. Veel klanten halen hun producten van ver weg. Wij kunnen zelfs zeecontainers ontvangen en daarvoor het hele proces optimaal regelen. Doordat wij een goed administratief systeem hebben weten niet alleen wij, maar ook onze klanten precies waar de producten zich bevinden. Het proces gaat daarnaast heel snel en logisch, daar hebben we echt over nagedacht. Zonder dat er op kwaliteit wordt ingeboet, want dat blijft belangrijk. Ook het kwaliteitssysteem, waarbij we tevens foto’s in het systeem kunnen uploaden en met klanten kunnen delen, valt goed in de smaak”, legt Eerko uit.

Maatschappelijk belang

Bij Dynamic Logistics wordt echt over alles nagedacht, weet Eerko inmiddels. Dat geldt ook voor de samenwerkingen. “Het maatschappelijk belang vinden we bij Dynamic Logistics heel belangrijk. Het samenwerken met SW-bedrijven werd al gedaan, maar sinds mijn komst en door mijn ervaring, hebben we dit nog verder uitgebouwd. Het past ook echt bij ons. Arthur en Ton (directeuren Dynamic Logistics, red.) zijn er voor hun personeel. Niets dan lof daarvoor. Ik ben dan ook blij dat ik van deze club onderdeel mag uitmaken.”

Terug naar overzicht
Stel je vraag